Skip to main content

Partners

YourSite

Wij zijn uw strategisch partner voor online marketing dankzij innovatief webdesign ondersteund door Social Media.

Pro Management Software

Pro Management Software is een organisatie die zich primair richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen waarmee accountants- en administratiekantoren hun bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken en daarmee hun rendement kunnen verbeteren. Onze softwareoplossingen worden ontwikkeld vanuit de visie dat de programmatuur eenvoudig in het gebruik moet zijn, eenvoudig te beheren is en dat allemaal tegen aanvaardbare kosten.

Exact Online

Met Exact Online heb je alles wat je nodig hebt in 1 geïntegreerd online pakket. Naast boekhouden en CRM bieden we specifieke oplossingen voor jouw branche. Al ruim 500.000 ondernemers maken hun ambities waar met Exact Online.

Reeleezee

Software real easy ofwel echt makkelijk maken klinkt eenvoudiger dan het is. De uitwerking hiervan zit volgens ons in het slim toepassen van functies, communiceren in heldere taal en een intuïtieve bediening. De beleving die onze gebruikers daarbij hebben staat centraal en testen wij voortdurend. Zo wordt Reeleezee verder verbeterd en vereenvoudigd. Dat zie je overal in terug.

Van Driel Bouw & Installatie

Van Driel Bouw & Installatie B.V. het bedrijf waar u terecht kunt voor al uw nieuwbouw & verbouw plannen.
Wij zijn graag in een vroeg stadium betrokken bij het bouwproces om de wensen die u heeft uit te werken tot een concreet plan.

Unit4

Wij - vanuit alle Unit4-bedrijfsonderdelen - willen bedrijven binnen een verscheidenheid aan sectoren ondersteunen met software die het verschil maakt en hen helpt efficiënter en slimmer te werken. We hebben een internationale tak met softwareoplossingen die we wereldwijd voeren, aangevuld door een hele sterke Nederlandse tak met lokale oplossingen - ‘In business for people’ is wat ons verbindt.

Central Trading Service

Central Trading Service CTS startte zijn activiteiten in 1985 in Dordrecht als importeur / groothandel van medische instrumenten en disposables.
Door onze uitgebreide service, scherpe prijzen, deels door eigen import maakte ons bedrijf een flinke groei door.
Reparaties worden grotendeels binnen ons bedrijf verricht zodat u weer snel over uw instrumentarium of apparatuur beschikt.

De ondernemingsplannenfabriek

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een ondernemersplan? Wanneer u bij onze partner de Ondernemingsplannenfabriek aangeeft dat u via Administratiekantoor De Grienden contact opneemt, kunt u profiteren van een korting op de geleverde diensten.