Diensten

De Grienden biedt een breed scala van diensten aan op het financiële en bedrijfseconomisch vlak. U kunt u administratie aan ons uitbesteden, wij kunnen u ondersteunen en adviseren bij het opstellen van begrotingen, het opstellen van managementrapportage en ga zo maar door. Ook op organisatorisch en fiscaal gebied kunnen wij u volledig ondersteunen en adviseren.

Samengevat verlenen wij de diensten op de volgende vlakken:

  • Financieel
  • Fiscaal
  • Organisatorisch
  • Trainingen

Alle diensten zijn gericht op het inzichtelijk maken van processen en cijfers en trends. De hieruit voortvloeiende informatie geeft de ondernemer grip op zijn organisatie.

Inzicht leidt tot grip >> Grip leidt tot rendement!

Advies, gericht op rendementsverbetering!

arie leeuwestein small

Arie Leeuwestein

Arie Leeuwestein is de drijvende kracht achter Administratiekantoor De Grienden en heeft meer dan 15 jaar ervaring als allround administrateur in de ruimste zin van het woord. Na een loopbaan bij het Ministerie van Financiën in de functie van Assistent Douane-beambte en -accountant bij de Rijksaccountantsdienst is de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Als financieel en administratief manager is hij werkzaam geweest bij een internationaal opererende handelmaatschappij en een staalconstructiebedrijf.

Lees meer