Wat is online boekhouden?

Online administratie kunt u het beste vergelijken met internet bankieren, alleen is het bankprogramma dan een boekhoudprogramma. Het grote voordeel van het online voeren van uw administratie is het grote gebruikersgemak, de tijdsbesparing en het altijd werken met de nieuwste versie zonder ook maar iets te hoeven installeren, het enige wat u nodig heeft is een computer met een verbinding tot het internet.

Online begeleiding geeft u het juiste financiële overzicht, op het moment wanneer u dat nodig heeft.

Voorbeeld: In de oude situatie brengt u 1x per kwartaal de administratie naar uw accountant, maar u heeft helemaal geen inzicht in het gebeuren. In de loop van het volgende jaar krijgt u uw jaarcijfers en oeps! dat viel niet mee, bovendien kunt u zaken achteraf niet meer rechttrekken. Toen kwam de rekening van de accountant en ook daar werd u niet vrolijker van. In de online situatie bent u 24 uur per dag op de hoogte van uw financiële situatie. Daarbij komt dat uw administratie kantoor u nauwlettend volgt, deze u waarschuwt wanneer zaken uit de hand gaan lopen. Hij kan online direct zaken corrigeren zodat u tijdig maatregelen kunt nemen. Voor het vaste tarief weet u waar u aan toe bent en krijgt u geen onverwachte facturen van uw administratie kantoor.

Moeilijk...

Herkent u het probleem van achterhaalde software en daardoor opnieuw hierin te moeten investeren? Of dat u vaak moet wachten op informatie van uw adviseur om de juiste beslissing te nemen? Of dat een onervaren medewerker van de helpdesk van een financiële softwareleverancier u of uw boekhouder te woord staat? Of erger nog, dat u dacht dat elke avond een back-up van uw financiële administratie werd gemaakt, totdat uw server crashte en het tegendeel bleek...

De bovenstaande problemen komen vaak voor in de praktijk. Echter middels online boekhouden zijn ze vrij eenvoudig op te lossen. Met dit concept kan vanaf elke gewenste plek de boekhouding worden bijgewerkt. Slechts een computer met een internetverbinding is vereist. En u hoeft geen investering te doen, u betaalt een vast bedrag per maand. Met online boekhouden kunt u eenvoudige en complexe boekhoudingen voeren, automatisch elektronische bankafschriften inlezen en afboeken, rapporten opvragen en snel informatie opzoeken. Met één of meerdere gebruikers 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste fiscale nieuws.


Postadres

Postbus 9507
3007 AM Rotterdam

Bezoekadres

Hordijk 137
3079 DE Rotterdam

Contact

010 - 84 84 491
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Powered by