Skip to main content

TEK: voorlopige modelprijzen 2023 bekend

Gepubliceerd op: maandag 22 januari 2024

Vroeg u subsidie aan voor de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK)? De voorlopige modelprijzen gas en elektriciteit 2023 zijn bekend. Hiermee berekent u alvast een indicatie van uw definitieve subsidiebedrag. 

De voorlopige modelprijs gas 2023 is € 1,36 en de voorlopige modelprijs elektriciteit 2023 is € 0,36. Let op: dit zijn voorlopige bedragen, eind februari worden de definitieve modelprijzen bekendgemaakt.

Rekentool: bereken alvast uw subsidie

Op onze website is een rekentool beschikbaar. Hiermee berekent u gemakkelijk en snel een indicatie van uw subsidie. De rekentool is gebaseerd op de voorlopige modelprijzen. Zodra de definitieve modelprijzen bekend zijn, passen we de rekentool aan. 

Webinar

In maart beginnen we met vaststellen. Dit is het proces om uw definitieve subsidie te berekenen. Wilt u meer uitleg over dit proces? Meld u dan aan voor het webinar op 13 februari van 10.00 tot 11.00 uur. Wij vertellen u dan hoe het vaststellingsproces verloopt. Komt het tijdstip u niet uit? Meld u dan toch aan. U ontvangt naderhand een link om het webinar terug te kijken. Lees meer en meld u aan.

Te veel voorschot ontvangen?

Blijkt dat u te veel voorschot ontving? Dan betaalt u (een deel) terug. We beseffen dat terugbetalen lastig kan zijn. Daarom hebben we ruime terugbetaalmogelijkheden voor u. Ook is een persoonlijke betalingsregeling mogelijk. We denken graag met u mee. Lees meer over de terugbetaalmogelijkheden.