Skip to main content

Aangifte omzetbelasting; zelf doen of uitbesteden?

Wij helpen u graag!

Hoe leuk vindt u het om regelmatig zelf uw administratie ter hand te nemen? De kans is groot dat u dit liever uitbesteed aan een deskundige partner, immers het fiscale landschap met de bijbehorende regels en de talloze wijzigingen maken het voor de zelfstandige ondernemer niet eenvoudig om een efficiënte administratie bij te houden. Dit geldt voor nagenoeg alle aspecten waar u als ondernemer mee te maken kan krijgen, zoals vennootschapsbelasting bijvoorbeeld, maar ook wat betreft de aangifte omzetbelastingen. Niet alleen is de factor tijd vaak een struikelblok, in de meeste gevallen zal de noodzakelijke kennis niet altijd aanwezig zijn om te kunnen profiteren van de mogelijkheden die de Nederlandse belastingwet kan bieden.

Actuele kennis in fiscale zaken

Deskundigheid en parate kennis ten aanzien van de wetgeving op het gebied van belastingen is essentieel voor een goede dienstverlening. Administratiekantoor De Grienden is meer dan een standaard administratiekantoor voor de aangifte omzetbelastingen. Buiten het feit dat een lokale aanwezigheid voor u als ondernemer in Rotterdam belangrijk is, vervult Administratiekantoor De Grienden ook een adviesfunctie. Door uw bedrijfsvoering cijfermatig inzichtelijk te maken, krijgt u als ondernemer meer grip op mogelijke knelpunten die een efficiënte bedrijfsvoering kunnen stimuleren. Uiteindelijk gaat het wel om het uiteindelijk rendement van uw onderneming.

Goed advies zorgt voor een goed rendement

Naast het verzorgen van onder andere de aangifte omzetbelasting is Administratiekantoor De Grienden gespecialiseerd in financieel management. Een goede financiële huishouding is de basis van elke onderneming. Zo houden wij ons bezig met elk financieel aspect van uw onderneming. Van budgettering tot kostenbewaking en leveren we desgewenst periodieke financiële rapportages zodat u elk moment weet waar u aan toe bent. Uiteraard staat daarbij de efficiency centraal, een goed administratiekantoor verdient zichzelf immers terug. Een goed gesprek over de mogelijkheden die wij uw onderneming kunnen bieden is de eerste stap. En dat is uiteraard geheel gratis.