Skip to main content

Boekhouder voor particulieren

Een goede administratie? Huur een boekhouder voor particulieren in

Veel mensen denken dat boekhouders alleen door ondernemers geraadpleegd kunnen worden voor het inrichten, bijhouden en controleren van de boekhouding, maar dit is helemaal niet het geval. Ook als u geen eigen bedrijf heeft en enkel een particuliere boekhouding bij moet houden, kunt u namelijk gebruik maken van de expertise van een boekhouder. In dit geval wordt er niet gesproken over een boekhouder voor zakelijke administraties, maar een boekhouder voor particulieren. Meer over het inhuren van een boekhouder als particulier, leest u op deze pagina.

Het inhuren van een boekhouder voor particulieren: de voordelen

Het inhuren van een boekhouder als particulier brengt enkele voordelen met zich mee, namelijk:

  • Door een boekhouder in te huren, weet u zeker dat uw administratie op de juiste manier wordt ingericht en bijgehouden
  • U hoeft zelf geen tijd meer te steken in het organiseren van de administratie
  • Zaken als het invullen van de aangifte inkomstenbelasting gaan veel sneller en eenvoudiger als u gebruik maakt van de expertise van een boekhouder

U weet dus niet alleen dat uw boekhouding van A tot Z kloppend is, maar u houdt ook veel tijd over omdat u zich niet langer bezig hoeft te houden met die vervelende administratie. 

De particuliere boekhouding: een ingewikkelde administratie

Niet alleen de boekhouding van een bedrijf kan ingewikkeld zijn: ook de boekhouding van particulieren kan erg ingewikkeld zijn om in te richten en bij te houden. Van loonstrookjes tot huishoudelijke uitgaven, rekeningen en toeslagen die u ontvangt voor uzelf of uw kinderen: het komt allemaal naar voren in de boekhouding van uw huishouden.

Administratiekantoor De Grienden: uw boekhouder

Administratiekantoor De Grienden houdt zich bezig met de boekhouding van ondernemers, maar kan ook fungeren als boekhouder voor particuliere klanten. Wilt u de boekhouding van uw huishouden op professionele wijze laten inrichten, wilt u geen tijd meer steken in de vervelende klus van het bijhouden van uw administratie of wilt u professioneel advies ontvangen met betrekking tot het bijhouden van uw boekhouding? Dan kunt u gebruik maken van de expertise van Administratiekantoor De Grienden.