Skip to main content

Administratiekantoor Schiedam

Een administratiekantoor dat wel vakkundig is en zich wel aan de gemaakte afspraken houdt en dat in Schiedam en omstreken? Ja, daarvoor moet u bij Administratiekantoor De Grienden wezen. Bij dit ambitieuze en betrouwbare administratiekantoor is geen berg te hoog of zee te diep. Iedere opdracht wordt met open armen ontvangen en er zal geen middel onbenut gelaten worden om u van dienst te kunnen zijn.

Met een groot aantal tevreden klanten die u al voorgingen, kunnen wij u vertellen dat wij in alle gevallen  de opdrachten van deze klanten zeer succesvol wisten te behandelen.

Dit is een overzicht van een deel van ons aanbod:

  • Rapportage
  • Financieel management
  • Controle en management begeleiding

Op financieel gebied:

Naast het al bovengenoemde, staan wij ook altijd voor u klaar wanneer u (vrijblijvend ) advies wilt inwinnen op het gebied van fiscale dienstverlening of een ander boekhoudkundig aspect. Administratiekantoor De Grienden maakt geen onderscheid in aanvragen van bedrijven of particulieren. Voor ons is iedere boekhoudkundige opdracht een uitdaging, dus ook de uwe! Voor ons tarief hoeft u het niet te laten en u zult alleen maar voordelen ervaren van de samenwerking met Administratiekantoor De Grienden. Zo is het bijvoorbeeld voor iedere klant van ons mogelijk om middels het online administratie pakket van Reeleezee de vorderingen van uw opdracht te volgen. En dit kan op elk denkbaar moment dat het voor u goed uitkomt.

Wat ons betreft; tot heel snel!

Meer informatie? Bel 010 - 84 84 491 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Arie Leeuwestein

Arie Leeuwestein is de drijvende kracht achter Administratiekantoor De Grienden en heeft meer dan 15 jaar ervaring als allround administrateur in de ruimste zin van het woord. Na een loopbaan bij het Ministerie van Financiën in de functie van Assistent Douane-beambte en -accountant bij de Rijksaccountantsdienst is de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Als financieel en administratief manager is hij werkzaam geweest bij een internationaal opererende handelmaatschappij en een staalconstructiebedrijf.