Administratiekantoor Alblasserdam

Zoekende naar betaalbaar en betrouwbaar boekhoudgemak in Alblasserdam en omgeving?

Wanneer u voor al uw administratieve of boekhoudkundige zaken op zoek bent naar een betaalbaar, betrouwbaar en veelzijdig online administratiekantoor in de buurt van Alblasserdam, dan is het raadzaam eens contact op te nemen met administratiekantoor Administratiekantoor De Grienden. Administratiekantoor De Grienden is een veelomvattend bedrijf dat is gespecialiseerd in verscheidene facetten op het gebied van administratie. Een kleine greep uit de diensten die wij u kunnen bieden:

  • Rapportage
  • Financieel management
  • Controle en management begeleiding

Op financieel gebied:

Verder kunt u bij ons administratiekantoor ook terecht voor fiscale dienstverlening, advies op elk denkbaar administratief of financieel gebied en vanzelfsprekend bent u bij ons als particulier of met uw particuliere administratie ook van harte welkom! Naast het feit dat wij zeer betaalbaar en flexibel zijn, is er nog een ander bijkomend voordeel, namelijk dat u altijd, 24 uur per dag, inzicht heeft in uw eigen boekhouding. Zo kunt u dus, wanneer u dat wenst het maar wilt en op elk gewenst tijdstip op de voet volgen wat de status van uw administratieve zaken van dat moment is. Dit bij het online administratie pakket van Reeleezee. Wij blinken uit in effectiviteit en flexibiliteit; bij ons wordt er in oplossingen en mogelijkheden gedacht en niet in problemen en onmogelijkheden.

Laatste nieuws

Aanvragen of verlengen bijzonder uitstel van betaling vanwege corona kan nog tot en met 30 juni 2021!
Aanvragen of verlengen bijzonder uitstel van betaling vanwege corona kan nog tot en met 30 juni 2021! - Copyright Thinkstock

© Thinkstock

Maandag 7 juni 2021 - Bent u ondernemer en heeft uw bedrijf betalingsproblemen door de coronacrisis? Dan kunt u nog tot en met 30 juni 2021 bijzonder uitstel van betaling aanvragen of verlengen.
Lees meer...

Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / Belastingmaatregelen
Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / Belastingmaatregelen - Copyright Thinkstock

© Thinkstock

Zondag 30 mei 2021 - De vooruitzichten voor het economisch herstel na corona zijn positief en het virus lijkt op zijn retour. Toch zijn er nog veel onzekerheden voor werkenden en bedrijven. Sommige ondernemers hebben...
Lees meer...

Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / TVL en NOW
Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / TVL en NOW - Copyright Thinkstock

© Thinkstock

Zondag 30 mei 2021 - Het kabinet is van plan om de TVL (subsidie voor vaste lasten) en de NOW (loonsteun) in het derde kwartaal door te trekken. Om starters, groeiende bedrijven en bedrijven die...
Lees meer...

Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / Tozo en TONK
Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / Tozo en TONK - Copyright Thinkstock

© Thinkstock

Zondag 30 mei 2021 - Het kabinet stelt voor om Tozo (steun voor zzp’ers) en TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten) te verlengen in het derde kwartaal. De focus van de Tozo komt bij toekomstige aanvragen...
Lees meer...

Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / Samenloop NOW/TVL
Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / Samenloop NOW/TVL - Copyright Thinkstock

© Thinkstock

Zondag 30 mei 2021 - De TVL telt vanaf NOW 3 (de subsidieperioden vanaf oktober 2020) niet meer mee als omzet voor de NOW. 
Lees meer...

Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / Time Out Arrangement (TOA)
Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / Time Out Arrangement (TOA) - Copyright Thinkstock

© Thinkstock

Zondag 30 mei 2021 - Sinds begin dit jaar kunnen ondernemers gebruik maken van de Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA) om een akkoord met schuldeisers te bereiken. 
Lees meer...

Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / Overige maatregelen
Steunpakket banen en economie voortgezet in derde kwartaal / Overige maatregelen - Copyright Thinkstock

© Thinkstock

Zondag 30 mei 2021 - - Het kabinet heeft uitgebreid gekeken naar aanvullende mogelijkheden voor het groot(winkel)bedrijf. Alles overziend kiest het kabinet ervoor geen aparte subsidieregeling hiervoor in te voeren. Een nieuwe regeling is complex...
Lees meer...

Btw op onbetaalde facturen terugvorderen
Btw op onbetaalde facturen terugvorderen - Copyright Thinkstock

© Thinkstock

Woensdag 19 mei 2021 - Wanneer u een factuur stuurt aan uw klant, moet u de btw daarover direct aangeven en betalen. Betaalt uw klant de factuur uiteindelijk niet of maar gedeeltelijk? Dan is uw vordering (gedeeltelijk)...
Lees meer...

Minimumloon per 1 juli 2021
Minimumloon per 1 juli 2021  - Copyright Thinkstock

© Thinkstock

Zondag 9 mei 2021 - De brutobedragen van het wettelijk minimumloon en minimumjeugdloon stijgen per 1 juli 2021. Hieronder vindt u een overzicht. 
Lees meer...

Geen laag btw-tarief voor tegen vergoeding parkeren bij attractiepark
Geen laag btw-tarief voor tegen vergoeding parkeren bij attractiepark - Copyright Thinkstock

© Thinkstock

Zondag 9 mei 2021 - Betaald parkeren op een parkeerterrein van een attractiepark maakt geen onderdeel uit van het verlenen van toegang tot een attractiepark. Dit heeft de Hoge Raad op 7 mei 2021 beslist.
Lees meer...

Meer informatie? Bel 010 - 84 84 491 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Arie Leeuwestein

Arie Leeuwestein is de drijvende kracht achter Administratiekantoor De Grienden en heeft meer dan 15 jaar ervaring als allround administrateur in de ruimste zin van het woord. Na een loopbaan bij het Ministerie van Financiën in de functie van Assistent Douane-beambte en -accountant bij de Rijksaccountantsdienst is de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Als financieel en administratief manager is hij werkzaam geweest bij een internationaal opererende handelmaatschappij en een staalconstructiebedrijf.

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste fiscale nieuws.


Postadres

Postbus 9507
3007 AM Rotterdam

Bezoekadres

Hordijk 137
3079 DE Rotterdam

Contact

010 - 84 84 491
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Powered by