Skip to main content

Wat is management control?

Wat is management control?

Management control is een begrip dat vaak genoemd wordt binnen bedrijven, maar veel mensen weten niet precies wat het begrip inhoudt. Heeft u al enkele keren te maken gehad met het begrip en weet u niet wat het begrip precies betekent? Lees dan op deze pagina meer over de betekenis van dit bedrijfseconomische begrip en u weet precies wat deze term inhoudt.

Lees meer …Wat is management control?

De financiële administratie is de basis voor uw bedrijfsvoering

Administratie is meer dan een wettelijke verplichting

Het voeren van een administratie is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een schatrijke bron van informatie. Daarom is het belangrijk dat er zorg en aandacht aan besteed wordt. Zorg en aandacht die veel ondernemers er niet aan kunnen of willen geven, simpel omdat de passie op andere gebieden ligt. Bij De Grienden vindt u een betrouwbare steun en toeverlaat. En met het tegenwoordige gemak van online boekhouden is uw boekhouding, uw administratie niet langer een afgescheiden, geheime 'afdeling'. Volledige openheid tussen u als klant en wij als administratiekantoor behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer …De financiële administratie is de basis voor uw bedrijfsvoering

De Crediteurenadministratie

Zelf inrichten of uitbesteden?

De crediteuren van uw bedrijf zijn mensen of bedrijven die nog geld van u tegoed hebben. Maakt u gebruik van leveranciers van grondstoffen, huurt u regelmatig mensen in om bepaalde werkzaamheden binnen uw bedrijf uit handen te nemen of heeft u goederen en diensten gekocht voor uw bedrijf, dan wordt er gesproken over crediteuren. De crediteurenadministratie van uw bedrijf heeft betrekking op alle crediteuren waar u als ondernemer voor uw bedrijf mee te maken heeft. In de administratie moet onder andere vermeld worden met welke crediteuren u te maken heeft, wat de gegevens van deze crediteuren zijn en wat deze crediteuren nog van u tegoed hebben. Een overzichtelijke administratie voor de crediteuren zorgt ervoor dat u uw rekeningen altijd tijdig en aan de juiste mensen betaalt.

Lees meer …De Crediteurenadministratie

Aangifte inkomstenbelasting

Hulp nodig met uw aangifte inkomstenbelasting?

De aangifte inkomstenbelasting is een belangrijke aangifte die jaarlijks terugkomt en door vele mensen als een vervelende taak wordt gezien. Heeft u een eigen bedrijf en kijkt u ook ieder jaar weer tegen de aangifte van de inkomstenbelasting op? Of bent u een startende ondernemer en moet u dit jaar voor het eerst als ondernemer een aangifte doen, maar weet u niet zo goed wat te doen of verwachten? Dan kunt u natuurlijk zelf vele uren besteden aan het op de juiste en beste manier invullen van de aangifte, maar kunt u dit ook uitbesteden aan een professional. Meer over het uitbesteden van de aangifte inkomstenbelastingen aan een professional, leest u op deze pagina.

De pluspunten van het uitbesteden van uw aangifte

Het uitbesteden van de aangifte inkomstenbelastingen brengt enkele voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel van het uitbesteden van de aangifte inkomstenbelasting is dat u op deze manier zelf niet met deze vervelende klus bezig hoeft te zijn. Als anderen bezig zijn met het maken van complexe berekeningen en het invullen van lange formulieren voor de aangifte, kunt u zich gewoon met andere dingen bezig houden. Een ander pluspunt van het uitbesteden van de aangifte inkomstenbelasting is dat u door het uitbesteden van de aangifte zeker weet dat uw inkomstenbelasting aangifte op de juiste manier afgehandeld wordt. Er kan veel fout gaan bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting en u kunt problemen krijgen als u de aangifte niet goed invult, maar door uw aangifte uit te besteden heeft u hier geen last van. 

Aangifte uitbesteden aan Administratiekantoor De Grienden

Administratiekantoor De Grienden is al jaren gespecialiseerd in het invullen van de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers. Of u nu uw inkomsten uit één bedrijf haalt of meerdere bedrijven runt en hierdoor meerdere inkomstenbronnen heeft: onze professionals kunnen uw inkomstenbelasting op de juiste manier aangeven. Geen zin om de inkomstenbelasting aan te geven of weet u niet hoe dit moet? Geef uw aangifte dan uit handen aan Administratiekantoor De Grienden en u hoeft zich niet bezig te houden met uw aangifte.