Skip to main content

Administratiekantoor Ridderkerk

Voor een betrouwbaar, flexibel en goedkoop administratiekantoor in Ridderkerk en omstreken, zit u hier op de juiste plek.

Bij administratiekantoor Administratiekantoor De Grienden kunt u met een gerust hart uw complete financiële en administratieve wanorde achterlaten, wetende dat het allemaal piekfijn in orde zal gaan komen. Onze ambitieuze en kundige administratiekantoor is al jarenlang een bekende naam binnen de boekhoudkundige branche.

Hieronder vindt u een deel van ons aanbod:

  • Rapportage
  • Financieel management
  • Controle en management begeleiding

Op financieel gebied:

Voor een advies op maat, op elk willekeurig boekhoudkundig gebied, bent u bij ons ook aan het goede adres. En wellicht loopt u al een tijdje met vragen rondom fiscale dienstverlening; ook die kunt u met ons delen. Het maakt voor Administratiekantoor De Grienden ook geen verschil of u nou partner of eigenaar van een bedrijf bent, of juist als particulier in ons geïnteresseerd bent, iedereen kan bij ons administratiekantoor terecht! Voor een uistekend tarief, streven wij er gezamenlijk naar om zo efficiënt en zo vlot mogelijk te werk te gaan. Wat goed is om te weten wanneer u met ons in zee gaat, dat u als klant altijd een kijkje kunt nemen naar de ( voort-) gang van zaken. En met altijd bedoelen we dan ook echt 24 uur per dag. Dit bij het online administratie pakket van Reeleezee.

Meer dan genoeg redenen dus om contact met ons op te nemen om te horen wat er voor u ontdekken wat er allemaal mogelijk is!

Meer informatie? Bel 010 - 84 84 491 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Arie Leeuwestein

Arie Leeuwestein is de drijvende kracht achter Administratiekantoor De Grienden en heeft meer dan 15 jaar ervaring als allround administrateur in de ruimste zin van het woord. Na een loopbaan bij het Ministerie van Financiën in de functie van Assistent Douane-beambte en -accountant bij de Rijksaccountantsdienst is de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Als financieel en administratief manager is hij werkzaam geweest bij een internationaal opererende handelmaatschappij en een staalconstructiebedrijf.